SPOED-ADVIES HUURDERSBELANG

SPOED-ADVIES HUURDERSBELANG

Over Convenant voorkoming Huisuitzettingen Krimpenerwaard.

Naar aanleiding van het verzoek van de directeur van Groen Wonen Vlist, gedaan op 15 januari 2019 een advies uit te brengen over bovengenoemd convenant heeft Huurdersbelang op 24 januari 2019 een Spoedadvies uitgebracht aan Groen Wonen Vlist. Omdat de adviesaanvraag bij Groen Wonen Vlist even was blijven liggen was de termijn om te adviseren voor Huurdersbelang extreem kort. 

Andere huurdersverenigingen in de Krimpenerwaard hadden dit belangrijke document al eerder ter advisering gekregen. Omdat wij onze leden en huurders optimaal willen informeren en duidelijk willen maken dat wij ons ook in deze voor huurders belangrijke materie moeten verdiepen publiceren wij ons advies op onze website.

Het convenant is op 31 januari 2019 ondertekend door de deelnemende partijen, te weten: de woningcorporaties in de Krimpenerwaard Meldpunt Zorg en Overlast en overige zorginstellingen.

Op welke website het convenant te raadplegen is, is ons, helaas niet bekend. Huurdersbelang zal in ieder geval Groen Wonen Vlist vragen dit op de website te publiceren.  

Door op onderstaande link te klikken krijgt u de brief eerst “klein” te zien en daarna nogmaals op de (kleine) brief klikken dan opent de brief in “normaal” formaat zodat u hem gemakkelijk kunt lezen.

074 Advies Covenant Huisuitzetting